Lipdub vrijgezellenfeest Breda

Een lipdub vrijgezellenfeest in Breda staat garant voor een “top vrijgezellenfeest”!

Een lipdub is een videoclip die in één lang shot wordt gefilmd en waarbij je mee playbackt en danst op je favoriete nummer. Het is dus eerst goed oefenen en er vervolgens voor zorgen dat alles in 1 opname goed gaat! Dit maakt een lipdub zo leuk en bijzonder!
Jullie mogen van tevoren zelf aangeven welk liedje jullie willen gebruiken voor de lipdub. Vaak is dit een nummer waar jullie als een groep leuke (jeugd)herinneringen aan hebben. Liedjes die vaak gekozen worden zijn “wannabee” van de spicegirls ,”barybygirl” en” marry you” van Bruno Mars.

Een lipdub is nou echt een activiteit die past bij een vrijgezellenfeest in Breda. Het is een activiteit met veel ruimte voor improvisatie en boordevol humor! Daarnaast heb je een mooi aandenken aan de dag en natuurlijk een prachtig geschenk voor de vrijgezel!

Tip: Doe de premiere van de lipdub tijdens het trouwfeest.

Goed om te weten

Veel gestelde vragen

Een lipdub maken kan overal! Vaak doen we dit buiten. In overleg spreken we van te voren af waar we de lipdub zullen gaan maken. Dit kan zowel in het centrum als ergens buiten het centrum zijn.
Dat is zeker mogelijk. De lipdub kan overal plaats vinden!
Wij zorgen voor alles: de filmapparatuur, de muziek, de teksten etc.
Wij hebben verkleedkleding die wij mee kunnen nemen. Mochten jullie het exclusiever willen maken dan kunnen jullie zelf zorgen voor kleding die aansluit bij het liedje of thema!
Jazeker. Van tevoren kunnen jullie aangeven welk liedje jullie willen gebruiken voor de lipdub.
Binnen 7 dagen ontvangen jullie het eindresultaat van de video.
30,- PP
44,- PP
4.8/5
12 beoordelingen
Kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde activiteiten vrijgezellenfeest

Misschien ook interessant voor jou!